pastisseria

El pastisser de Sant Celoni, Marc Rodellas, nou director de l'Escribà Academy

L'any 2010 va ser el millor xocolater i el 2011 Millor Jove Alimentari Innovador

per Redacció , 18 d'abril de 2018 a les 16:36 |
El pastisser Marc Rodellas | Escribà Academy
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 d'abril de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'Escribà Academy ha anunciat oficialment la incorporació del pastisser de Sant Celoni, Marc Rodellas, com a director del centre, substituint Marc Balaguer que ha portat a terme aquesta tasca en els darrers anys.

Marc Rodellas l'any 2010 va ser considerat el millor xocolater i reconegut amb el Trofeu Lluís Santapau. L'any 2011 va ser el gran triomfador de la cerimònia de lliurament dels diplomes de mestres artesans alimentaris de Catalunya, convertint-se en el Millor Jove Alimentari Innovador i en el seu currículum també hi ha el tercer lloc -en dues ocasions- de l'Internacional de Mones de Pasqua.

A més, Marc Rodellas l'any 2012 va ser l'encarregat d'elaborar el pastís de Sant Jordi amb el qual el Gremi de Pastissers de Barcelona cada any obsequia la Generalitat de Catalunya.

 

Participació