L'asfaltat de can Peu Alt millorarà la connexió entre Sant Pere de Vilamajor i Santa Maria de Palautordera

D'aquesta manera, els veïns dels barris vilamajorencs de Vallserena, Can Vila i el sector de la Serra Llarga tindran també una alternativa de sortida d'emergència.

Camí de Can Peu Alt de Sant Pere de Vilamajor
Camí de Can Peu Alt de Sant Pere de Vilamajor | AJSPV
Redacció
17 d'abril del 2018
Actualitzat a les 17:09h

La comunicació entre Sanjt Pere de Vilamajor amb Santa Maria de Palautordera i Sant Esteve de Palautordera millorarà ben aviat una vegada s'hagin acabat les obres d'asfaltat del camí que uneix el barri de Vallserena de Sant Pere de Vilamajor amb els altres dos municipis baixmontsenyencs. D'aquesta manera, els veïns dels barris  de Vallserena, Can Vila i el sector de la Serra Llarga tindran també una alternativa de sortida d'emergència.

El camí de can Peu Alt té una longitud de 825 metres i s'inicia al carrer de Vallserena i baixa pel Pla de la Dona Morta fins al torrent de Traveria connectant amb el camí de can Barceló i al Remei. La secció del camí tindrà una amplada variable entre un mínim de 4 metres i un màxim de 5. Paral·lelament s'hi construirà una cuneta per facilitar l'evacuació de les aigües pluvials.

El projecte està valorat en 116.867’32 euros (IVA inclòs) i té un durada prevista d'un mes i mig. Construccions Deumal ha guanyat el procés d'adjudicació de les obres d'asfaltat. Les afectacions de les obres es restringiran només en els talls de circulació del camí mentre duren les obres.