Els socis de l'Ateneu de Sant Celoni aproven deixar inactiva l'entitat durant un temps

L'Assemblea celebrada el passat 6 d'abril no va poder conformar cap nova junta directiva per falta de candidatures

Enric Molla en l'Assemblea General Extraordinària de l'Ateneu de Sant Celoni
Enric Molla en l'Assemblea General Extraordinària de l'Ateneu de Sant Celoni | Jordi Purtí
Redacció
17 d'abril del 2018
Actualitzat a les 15:52h
L'Assemblea General Extraordinària de l'Ateneu de Sant Celoni celebrada el passat 6 d'abril va aprovar entre d'altres qüestions deixar inactiva durant un temps prudencial l'entitat, mentre s'espera la possibilitat de conformar una nova junta directiva ja que, en el decurs de l'assemblea no es va poder conformar per falta de candidatures. Durant aquest període de temps, el Govern de l'Ateneu queda format pels components de l'actual junta directiva i les incorporacions de set socis més que van ser presents a l'Assmblea - Salvador Bordoy, Martí Cucurella, Joan Flores, Esther Icart, Josep Pascual, Toni Rodríguez i Enrique Telleria-.

Així mateix, els socis presents a l'assemblea van aprovar l'estat de comptes actual i que en aquest període d'inactivitat no es presentarà a cobrament la quota d'associat. També es va parlar de la recuperació d'una petita part de documents antics de l'Ateneu.

En els propers dies tots els socis rebran una circular explicant el desenvolupament de l'Assemblea General Extraordinària amb l'explicació dels punts aprovats juntament amb una carta oberta signada per Enric Molla, que durant els darrers quatre anys ha estat el president de l'Ateneu, i en la qual fa una crida en el sentit que "Sant Celoni no es pot permetre la pèrdua de l'Ateneu. Per història, per interès cultural i per necessitat. Entre tots hi haurem de trobar una sortida", conclou el fins ara president.
Arxivat a