esport solidari

Equips del Baix Montseny prendran la sortida a l'Oxfam Trailwalker de 100 quilòmetres

Almenys dos equips intentaran cobrir el trajecte d'Olot a Sant Feliu de Guíxols entre aquest dissabte i diumenge

per Redacció, 13 d'abril de 2018 a les 16:34 |
L'equip Montseny Maasais al complet. A punt per l'Oxfam Trailwalker. | DPG
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 d'abril de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Com a mínim dos equips del Baix Montseny, Salicru-Lab (empreses Salicru i Lab Circuits de Santa Maria de Palautordera) i Montseny Maasais, prendran la sortida aquest dissabte a partir de les deu del matí a l'Oxfam Trailwalker, la cursa solidària de cent quilòmetres que transcorrerà entre Olot i Sant Feliu de Guíxols. Els corredors tindran un màxim de trenta-dues hores per acabar la cursa.

El recorregut té un desnivell positiu de 423m i negatiu de 986m. La cota màxima que hauran de superar és de 593m amb una pendent màxima positiva del 9.3% i pendent màxima negativa de -12,4%.


Els equips estan format per sis persones, quatre marxadorsa i dos de suport amb cotxe i per poder-hi participar ha estat necessari que abans hagin pogut recaptar 1.500 euros en donatius. Intermon Oxfam destina a més de 400 projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensabilització en 50 paisos del mon.
   
L'equip de Salicru-Lab, que correrà amb el dorsals G134, està format per Albert Carrera, Francesc Sala, Damià Flores i Jaume Flores com a marxadors i Albert Giménez i Cèsar Gómez com a suport. Mentre que l'equip de Montseny Maasais, dorsal G127, l'integren Carlos Recio, Dídac Purtí, Soraia Riera i David Vilanna com a marxadors i Albert Farré i Marc Pagès seran els que els donaran suport.
 

Els quatre corredors de l'equip Salicru-Lab que aquest dissabte faran la Oxfam Trailwalker Foto: Salicru-LabA banda dels dos equips també hi ha veïns del Baix Montseny que formen part d'altres equips que tanmateix prendran part de la sortida d'aquesta edició de l'Oxfam Trailwalker 2018 entre Olot i Sant Feliu de Guíxols. 
 

Xavier Catarineu, segon per l'esquerra, amb l'equip CABK Vallès Nord POWER Foto: CABK

 
 

 

Participació