música

«Simfonia dels Videojocs», el nou projecte musical de l'Orquestra Baix Montseny

Zelda, Final Fantasy o Halo formaran part del programa que ens acostarà a la cultura digital

per Redacció, 13 d'abril de 2018 a les 15:10 |
Una actuació recent de l'Orquestra Baix Montseny a Vallgorguina | XBM
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 d'abril de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Orquestra Baix Montseny (OBM) ja té a punt un nou concert que presentarà al públic el dissabte 21 d'abril a les vuit del vespre al Teatre Municipal Ateneu de Sant Celoni. El nou projecte, el quart del currículum de l'OBM, porta per títol Simfonia dels Videojocs i que, tal com entreveu el seu nom està dedicat a les músiques dels videojocs. Durant tot aquest cap de setmana l'orquestra assajarà en les dependències del Centre Municipal d'Expressió.

El director de l'OBM, Josep Maria Aparicio, explica que la música per a videojocs es pot considerar un gènere musical per dret propi. Des de fa algunes dècades aquesta música ha sortit de les videoconsoles i s'ha passejat pels escenaris de tot el món en forma de concerts simfònics.


En aquesta ocasió l'Orquestra Baix Montseny oferirà un concert basat en aquesta música. Zelda, Final Fantasy o Halo formaran part del programa que ens acostarà a la cultura digital amb aquestes veritables bandes sonores dels videojocs.
 

 

Participació