polèmica

Una publicació de la CUP de Sant Celoni provoca una pregunta del PSC a la Mesa del Parlament

El butlletí fa referència als barris del municipi i es pot trobar a la sala d'espera de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Sant Celoni

per Redacció, 12 d'abril de 2018 a les 16:32 |
Portada del butlletí que ha originat una pregunta del PSC a la Mesa del Parlament | CUP Sant Celoni
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 d'abril de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Grup Parlamentari Socialista i Units per Avançar, a través del diputat Carles Castillo i la diputada Assumpta Escarp vol saber "quin és el capteniment del Govern en relació a què hi hagi butlletins propagandístics de partits polítics a la zona d'espera d'atenció al públic de les dependències d'institucions públiques, com són les comissaries dels mossos d'esquadra?".

Aquest és el text de la pregunta que avui dijous han registrat i que esperen que la Mesa del Parlament els contesti per escrit. La pregunta dels socialistes té relació amb un butlletí especial de la CUP de Sant Celoni sobre els barris del poble i que aquests darrers dies s'ha repartit a tots els domicilis del municipi. La resposta per part de la CUP de Sant celoni no s'ha fet esperar i han piulat amb certa ironia "que el #155 no us faci perdre el nord, Sherlock Holmes. Es tracta d'un butlletí sobre el barri de Sant Celoni on està ubicada la comissaria, l'únic equipament públic d'una zona desenvolupada en gran part pel PSC celoní".

 
I Súmate, mitjançant el seu vice-president Manel Bueno, veí de Sant Celoni, ha sortit en defensa de la CUP "Tot el suport a la CUP i molt especialment als Mossos d'Esquadra de Sant Celoni, vergonyós que el PSC celoní vagi en contra de la llibertat d'expressió i d'informació, i posi en risc l'honorabilitat dels Mossos". Bueno recorda que, precisament un regidor actual del PSC a l'Ajuntament de Sant Celoni durant molts anys ha estat regidor de seguretat ciutadana del municicpi i coneix de primera mà la gran professionalitat del cos. "Potser caldria saber quantes fotos de la comissaria actual dels Mossos d'esquadra han estat publicades en els programes electorals del PSC de Sant Celoni".

 

Participació