L'Ajuntament d'Hostalric presenta candidatura per obtenir el segell «Pobles amb encant»

Aquest segell, que el promou l'Agència Catalana de Turisme, posa en valor els municipis que en el seu conjunt són atractius als visitants

Hostalric es continua promocionant com a destí turístic
Hostalric es continua promocionant com a destí turístic | La Selva Comunica
Redacció
12 d'abril del 2018
Actualitzat a les 15:26h
L'Ajuntament ha adherit Hostalric a l'Agència Catalana de Turisme i a partir d'ara comença el procés de candidatura de la vila per obtenir el Segell "Pobles amb encant". Aquet segell, reconeix al municipi un atractiu o bellesa especial, en el seu conjunt, que atreu el visitant per la conjunció d'aspectes i elements arquitectònics, patrimonials, mediambientals i turístics.

Aquesta certificació garanteix que el viatger pugui gaudir d'una experiència sostenible, contribuint a la conservació del seu patrimoni natural i cultural, i també a la millora de l'economia local, reduint l'impacte en el medi ambient.

Això significa, que els municipis que obtenen el segell donen prioritat a una política i estratègia a favor de la sostenibilitat, amb una oferta adreçada a tot tipus de viatgers, particularment sensible amb les persones amb discapacitat, mobilitat reduïda o necessitats especials.   

Declarada Bé d’Interès Nacional (1963), la vila d'Hostalric conserva un dels llegats monumentals més notables de l'època medieval catalana i està protegida per la imponent fortalesa militar d'època moderna, el principal element identificatiu d'Hostalric. L'Edat Mitjana, és present en d'altres espais de la vila com el recinte emmurallat, amb racons plens d'història i singularitat. Els passeig pels 600 metres de camí de ronda de les muralles o la majestuosa torre dels Frares, són llocs obligats de visita.