atletisme

El CA Sant Celoni participa en la presentació de la 56a edició dels Campionats del Vallès

per Redacció, 10 d'abril de 2018 a les 17:32 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 d'abril de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El president del Club Atletisme Sant Celoni, Donato Pacheco, el membre de la junta Josep Ruíz Muntasell, i el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Celoni han participat aquest dilluns 9 d'abril en l'acte de presentació de la 56a edició del Campionat del Vallès d'Atletisme que se celebrarà a les pistes d'Atletisme de Barberà del Vallès els dies 1 i 12 de maig. L'organització anirà a càrrec de la Unió Atlètica Barberà i l'Ajuntament d'aquest municipi. L'acte va estar presidit per l'alcaldessa Sílvia Fuster i com a màxim dirigent federatiu Joan Cutrina, vicepresident de la Federació Catalana d'Atletisme.

L'Agrupació de Clubs d'Atletisme del Vallés organitzadora d'aquests campionats està formada per els nou clubs més rellevants del Vallès que són, en el mateix ordre que seran els responsables de la organització del Campionats dels propers anys, Unió Atlètica Barberà, Club Atlètic Castellar, Club Atlètic Mollet, Club Atlètic Granollers, Unió Atlètica Rubí, Club Atletisme Sant Celoni, Joventut Atlètica Sabadell, Unió Atlètica Terrassa i Club Atlètic Cerdanyola. Aquests clubs han signat la normativa dels campionats fins l'any 2016.

 

Galeria de fotos (Germán Miravitlles) 

 

Participació