Tres primers llocs i un segon dels atletes del CA Sant Celoni en el Campionat de Catalunya Universitari

Oriol Madí primer en 100 i 200 metres llisos, Joan Anglada segon en 400 metres llisos i Noel Bolos primer en 800 metres llisos

Noel Bolos, Oriol Madí i Joan Anglada, pòdium en el Campionat de Catalunya Universitari | CA Sant Celoni
09 d'abril del 2018
Actualitzat el 10 d'abril a les 10:37h
Tres atletes del Club Atletisme Sant Celoni van participar aquest dissabte passat en el  Campionat de Catalunya Universitari disputat a les pistes de Les Basses de Lleida. Els atletes celonins van tenir una actuació excel·lent ja que tots tres van pujar al pòdium com a guanyadors o segons, aconseguint dues medalles d'or i una de plata, més un primer lloc fora de concurs.

D'aquesta manera, l'atleta de Santa Maria de Palautordera, Oriol Madí (UAB), va demostrar que està en bona forma i es va penjar dues medalles d'or en les curses de 100 metres llisos, amb un temps d'11"22, i de 200 metres llisos, amb un temps de 22"06.

Per la seva banda, Joan Anglada (UdG), també de Santa Maria de Palautordera, va ser medalla de plata en la cursa de 400 metres llisos amb un temps de 58"44. Mentre que Noel Bolos va ser el més ràpid en la cursa dels 800 metres llisos -fora de concurs- amb un temps 1'57"58.