El palauenc Joan Cañellas i Reixach ja té el seu nom a la pista esportiva

A la porta d'entrada de l'equipament polivalent s'ha col·locat un rètol amb la inscripció del nom, una imatge del jugador palauenc d'handbol i la signatura del propi jugador

Redacció
06 d'abril del 2018
Actualitzat a les 10:29h
Placa Joan Cañellas
Placa Joan Cañellas | AJSMP

A la porta d'entrada a la Pista Esportiva Joan Cañellas i Reixach s'ha col·locat un rètol amb la inscripció del nom de l'equipament esportiu polivalent, una imatge del jugador palauenc d'handbol i la signatura del propi jugador.

El nom de l'equipament es va aprovar en un ple municipal del mes de maig de 2016 amb els vots favorables dels grups municipals de CiU -actualment PDECAT-, CUP i ERC i l'abstenció del PSC.

Amb aquesta decisió es vol donar relleu a la trajectòria del jugador d'handbol de Santa Maria de Palautordera, Joan Cañellas, actualment a les files del RK Vardar d'Skopje de Macedònia. El central palauenc va començar la seva trajectòria a la base del CH Palautordera i ha passat per equips de la categoria del BM Granollers, FC Barcelona, BM Ciudad Real, BM Atlético de Madrid, a la lliga espanyola, i HSV Hamburg i THW Kiel de la Bundesliga alemanya.

En el seu palmarès hi té dos Mundials de Clubs, dues lligues Asobal, una Bundeslliga, quatres Copes del Rei, una Copa Asobal, tres Supercopes d'Espanya, dues Supercopes d'Alemanya i amb el Vardar la temporada passada va aconseguir l'EHF Champions League; i com a internacional absolut amb la selecció espanyola des de 2008, medalla d'or en el Mundial d'Espanya 2013, campió d'Europa 2018, medalla de plata en l'Europeu de Polònia 2016, medalla de bronze en el Mundial de Suècia 2011 i en l'Europeu de Dinamarca 2014, i màxim golejador de l'Europeu 2014.