Futur incert de l'entitat Ateneu de Sant Celoni

Aquest divendres ha de celebrar l'Assemblea General Extraordinària per proclamar una nova Junta Directiva i no hi ha cap candidatura

05 d'abril del 2018
Actualitzat el 07 d'abril a les 8:31h
Una aassemblea de socis de l'Ateneu de Sant Celoni
Una aassemblea de socis de l'Ateneu de Sant Celoni | Jordi Purtí
Els socis de l'Ateneu de Sant Celoni hauran de decidir aquest divendres 6 d'abril quin és el futur de l'entitat en el decurs de l'assemblea general extraordinària que s'ha programat en primera convocatòria a les vuit del vespre i en segona convocatòria mitja hora més tard, a la sala petita de l'Ateneu.

L'ordre del dia inclou la lectura i aprovació de l'Acta de l'assemblea del nou de febrer d'enguany, l'informe del president, la presentació de candidatures, la proclamació de la nova junta directiva i un torn obert de paraules. Amb tot, el desenllaç és incert ja que, fins ara, no hi ha cap candidatura que s'hagi presentat per fer-se càrrec de la gestió de l'entitat.

En l'assemblea del passat 9 de febrer Enric Molla, president de l'Ateneu de Sant Celoni, va presentar la seva dimissió després de quatre anys d'estar al capdavant de l'entitat "la decisió és irrevocable i no tinc cap intenció de seguir en el càrrec", ha explicat a NacióBaixMontseny l'encara president. Juntament amb Enric Molla també van renunciar la resta de membres de la junta directiva ja que, consideren que formen part del mateix projecte i entenen que la seva tasca ha acabat aquí.

Davant d'aquesta situació, que ja era previsible, en l'assemblea ordinàrtia del 9 de febrer es va aprovar l'anunci d'eleccions i que, de manera excepcional,  la presentació de candidatures serà el mateix dia de l'Assemblea Extraordinària, és a dir, que demà divendres encara hi ha la possibilitat que hi hagi algun grup de persones que vulguin dirigir l'entitat.

La presentació pot ser de manera individual o conjunta amb l'únic requisit de ser socis de l'associació i en una circular de l'actual junta s'explicita que "és ben sabut que, generalment, quan es demanen candidatures per formar part d'alghuna junta directiva no plouen  propostes. Volem fer una crida en positiu perquè t'animis a formar-hi part. Per a les persones que decidiu presentar-vos-hi, dir-vos que en cap moment estareu sols, que s'intentarà que sempre esteu acompanyats".
Arxivat a