La junta del Cicle de Música de Palau anul·la un concert d'Arran

L'organització argumenta que s'ha utilitzat el seu logotip en uns cartells publicitaris sense el seu coneixement ni consentiment. Arran, parla de censura.

576_1346316018cartell_arran
576_1346316018cartell_arran
Redacció
30 d'agost del 2012
En una reunió d'urgència extraordinària, la junta directiva de l'Associació Cultural pro Música Catalana de Palautordera, dilluns d'aquesta setmana,  ha acordat per unanimitat suspendre el concert programat i previst pel demà divendres, dia 31 d'agost al Parc del Reguissol de Santa Maria de Palautordera, emmarcat en el 16è Cicle de Música Catalana

El motiu d'aquesta dràstica decisió, explica la junta en un comunicat, és l'ús que s'ha fet sense consulta prèvia i "evidentment, sense el nostre coneixement ni consentiment, en la utilització del logotip de la nostra Associació, incloent-lo en uns cartells publicitaris amb un ideari que no tenen res a veure amb els objectius de la nostra entitat". Així mateix diuen que lamenten profundament aquesta decisió i en especial pels seus destinataris, "tots els nostres joves".

Des de l'entitat s'aprofita l'avinentesa per declarar i ratificar "una vegada més", que la funció de l'Associació Cultural pro Música Catalana de Palautordera "és i ha estat sempre, la difusió per a tots els ciutadans de la nostra vila i contrada, de l'art, la música i la cultura, excloent tota mena de color partidista o polític", conclouen en el seu comunicat.

"Censurats"

La reacció d'Arran després de la cancel·lació del concert de demà en el qual havien d'actuar Raska, Meritxell Gené i Eina no s'ha fet esperar i a través de la xarxa social diuen que " Sentim haver d'anunciar la cancel·lació del concert. Novament, determinats interessos polítics de la dreta local fan la traveta al jovent organitzat". En aquest sentit, van més enllà i asseguren que l'organització del Cicle "sostinguda econòmicament per l'empresa de l'abocador i per la banca, censura el concert per no coincidir amb els ideals de CiU".

Perplexitat a CiU

CiU de Santa Maria de Palautordera es desvincula de qualsevol intervenció en promoure l'anul·lació del concert i desmenteix que hagin fet "la traveta" a ningú. Josep Estruch, president local de Convergència Democràtica de Catalunya ha dit a BaixMontseny.info que la decisió de cancel·lar el concert ha estat presa per la junta de l'entitat organitzadora "i nosaltres com a partit no ens immiscuïm en les qüestions internes de les entitats del municipi. No entenem perquè Arran ens involucra en un tema que no hi tenim res a veure", diu el president local de CDC.