L'estilista de Sant Celoni, Montse Morella, prenominada a «Perruquer Espanyol 2018»

És l'única dona catalana que aspira al guardó i els seus treballs destaquen per tenir un caràcter reivindicatiu i transgressor, lluny de les col·leccions convencionals a les que el sector està acostumat

Montse Morella
Montse Morella | Morella Estilistes
Redacció
04 d'abril del 2018
Actualitzat a les 16:17h
Montse Morella, estilista de Sant Celoni, ha aconseguit posicionar-se a primera fila del sector de la bellesa gràcies a la prenominació a Perruquer Espanyol de l'Any 2017, és l'única perruquera catalana que ho ha aconseguit.

Morella és una professional que destaca pel seu dinamisme, reconeguda per haver portat la perruqueria fins més enllà dels estereotips trivials d'un sector considerat superficial, fins a dur-la al terreny de la transcendència.

A través de les seves col·leccions transgressores, l'estilista de Sant Celoni fa una crítica ferotge a la societat. Les seves propostes creatives fugen de complir una funció merament estètica i es converteixen en obres carregades de contingut reivindicatiu.

I és que Montse Morella es caracteritza també per aquest tarannà inquiet i arriscat, sense por a provocara través dels seus treballs. Sempre en aprenentatge constant, l'estilista rep una clara influència de professionals japonesos, amb qui es va formar i on va aprendre a viure la perruqueria d’una manera més transcendent.

Són 17 els candidats que opten al títol de Perruquer Espanyol de l’Any 2017, el més important del sector, i han estat escollits per la premsa professional. D'entre aquesta gairebé vintena d'escollits Montse Morella destaca per ser l'única dona catalana. Els premis els organitza el Club Fígaro, l'associació de perruqueria més destacada del país
 
 
Arxivat a