L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor signa un nou acord per millorar el benestar de la gent gran

Conveni amb l'Obra Social La Caixa per impulsar noves activitats al Casal d'avis del poble

A l'esquerra l'alcaldessa de Sant Antoni de Vilamajor, Maria Lluïsa Berdala, signant el conveni per a la gent gran
A l'esquerra l'alcaldessa de Sant Antoni de Vilamajor, Maria Lluïsa Berdala, signant el conveni per a la gent gran | AJSAV
Redacció
04 d'abril del 2018
Actualitzat a les 14:37h

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor ha signat recentment un conveni de col·laboració amb l'Obra Social La Caixa per millorar la salut i el benestar de la gent gran del municipi. L'acord, que també engloba a altres municipis del Vallès Oriental, se centra en la dinamització de diferents projectes als espais per a la gent gran de cada poble. A l'acte de signatura del conveni amb La Caixa, va assistir l'alcaldessa de Sant Antoni de Vilamajor, Maria Lluïsa Berdala, i representants municipals de Cànoves i Samalús, Vilanova del Vallès i Sant Pere de Vilamajor. 

Així doncs, durant els pròxims mesos, el Casal d'avis de Sant Antoni de Vilamajor proposarà noves activitats per als avis i les àvies, com formacions vinculades a l'aprenentatge de les noves tecnologies, activitats per desenvolupar les capacitats personals i tallers al voltant d’un envelliment actiu saludable. L'any passat, el Casal d'avis ja va acollir diverses activitats organitzades per la fundació bancària. La més popular va ser el taller "Alimenta el teu benestar", en què setmanalment s'intentava prendre consciència de la importància d'una alimentació saludable.