Sant Celoni, Palau i Llinars enceten el cicle «Xerrades per a Pares i Mares»

Els tres municipis formen part de la Xarxa Local Baix Montseny Escola Nova 21

Raül Garcia, regidor d'Educació de Sant Celoni i Marsol Garcia, regidora d'Ensenyament de Santa Maria de Palautordera.
Raül Garcia, regidor d'Educació de Sant Celoni i Marsol Garcia, regidora d'Ensenyament de Santa Maria de Palautordera. | AJSC
Redacció
03 d'abril del 2018
Actualitzat a les 17:54h

Com abordar l'assetjament escolar. Bulling: Prevenció, Detecció i actuació és el títol de la xerrada que anirà a càrrec d'Oriol Julià, president i fundador de l'equip SEER (Salut i Educació Emocional). L'activitat està emmarcada dintre del cicle de Xerrades per a Pares i Mares 2018 i tindrà lloc a la sala Bernat Martorell de Sant Celoni dilluns vinent 9 d'abril a les 19h. amb l'objectiu de dotar d'eines per desxifrar què és assetjament i què no és, i pautes bàsiques per afrontar un cas de bulling.

Aquesta serà la segona de les xerrades del cicle. El dijous 22 de març es va donar el tret de sortida al Bar del Teatre Ateneu de Sant Celoni, amb la xerrada Com aprenen els nostres fills a l'escola. Un reflexió compartida a propòsit d'Escola Nova 21. La xerrada va anar a càrrec de Boris Mir, director adjunt d'Escola Nova 21, un programa que aplega escoles, institucions i persones de la xarxa educativa catalana amb l'objectiu de sumar esforços per fer del sistema educatiu català un instrument perquè tots els infants hi trobin una experiència d'aprenentatge gratificant i empoderadora.

La xerrada va ser presentada pels regidors d'Educació de Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera i Llinars del Vallès que són els que formen part Xarxa Local Baix Montseny d'Escola Nova 21, i va incloure una sessió de treball en grups per part dels més de 110 assistents, entre famílies i docents, per comparar el model d'escola tradicional i el nou model d'escola més ajustat a les competències que necessitaran els infants en un futur.