Hostalric tanca la Festa Medieval més multitudinària de la seva història

Durant tres dies ha celebrat la 22a edició de la Fira que ha atret milers de visitants

Activitats pels carrers d'Hostalric en motiu de la Fira Medieval 2018
Activitats pels carrers d'Hostalric en motiu de la Fira Medieval 2018 | La Selva Comunica
Redacció
02 d'abril del 2018
Actualitzat a les 16:49h
El pavelló poliesportiu d'Hostalric va aplegar anit més de 800 persones que van participar al sopar – espectacle medieval que va clausurar la Fira. Des del passat divendres, s'ha pogut participar en múltiples i diverses activitats que, des de primera hora del matí i fins a les 9 del vespre, no s'han aturat de manera que a cada recó hi havia una proposta lúdica relacionada amb l'època medieval. Les visites guiades al castell han rebut nombrosos visitants que han pogut conèixer de primera mà la història medieval de la vila.

Hostalric, ha aprofitat aquests dies de vacances de Setmana Santa per mostrar, a través de la Fira, el seu esplendorós passat medieval en escenaris naturals que encara conserven molta de l'arquitectura de quan era la capital administrativa de l'ampli vescomtat de Cabrera.

El bon temps, ha afavorit l'afluència de públic arribat des de diversos punts de Catalunya. Els visitants han trobat activitats com les lluites de cavallers, la música dels trobadors, els templers d'Hostalric, els arquers, demostracions de forja d'armes medievals i exposició d’elements quirúrgics de l'època medieval, falconeria, tallers de malabars i una amplia oferta dirigida al públic familiar.

L'alcalde d'Hostalric, Josep Antoni Frias, ha manifestat que el fet que la Fira estigui plena cada dia és el premi al sacrifici i a l'esforç de molta gent que hi és al darrera "treballant hi ha més de dues-centes persones i mentre totes aquestes persones i siguin la Fira Medieval d'Hostalric perdurarà".
 

Fira Medieval d'Hostalric 2018 Foto: Jordi Zaragoza

 

Els Templers a la Fira Medieval d'Hostalric 2018 Foto: La Selva Comunica

 

Més de 800 comensals per tancar les activitats de la 22a Fira Medieval d'Hostalric Foto: La Selva Comunica