La Guàrdia Municipal de Breda avisa que hi ha autoestopistes que furten

Els fets solen passar en el trajecte entre Breda i l'estació i a l'inrevés

'aconsella no carregar ningú desconegut al vehicle
'aconsella no carregar ningú desconegut al vehicle | Jordi Purtí
Redacció
30 de març del 2018
Actualitzat a les 20:45h

La Guàrdia Municipal de Breda ha emès un comunicat alertant a la població que s’han produït casos de furt de dispositius mòbils, carteres i bosses de mà de gent que amb bona fe ha recollit joves que feien dit a la carretera. Normalment el trajecte és des de Breda fins l'estació o a l'inrevés. En principi, i segons les informacions de les que es disposen, operen aprofitant l'atenció del conductor a la carretera. S’aconsella no carregar dins el vehicle a ningú desconegut o en qualsevol cas fixar-se en la fisonomia de la persona, vestimenta, edat, entre d'altres característiques.

Des de la mateixa Guàrdia Municipal també s'avisa a la població que últimament s'estan produint diferents actes incívics i destrosses a mobiliari urbà i béns públics. Aquests actes es passen normalment a partir de les 22.00h. Per això es demana ajuda ciutadana per si es detecta o es té la sospita d'alguna persona o grup de persones duent a terme aquesta mena de comportaments cal trucar a la Guàrdia Municipal el més aviat possible.

Per a facilitar la tasca, recomanen fixar-se en el nombre de persones que integren el grup, així com característiques físiques i vestimenta. Recorden que la col·laboració ciutadana és necessària i del tot imprescindible per tal de poder frenar aquests fets que perjudiquen a tothom.