Així es burla «El Foraster» de la Guàrdia Civil

L'actor i humorista Quim Masferrer fa una irònica piulada sobre el darrer informe del cos policial espanyol

Quim Masferrer ha conduït «El Foraster» durant cinc temporades
Quim Masferrer ha conduït «El Foraster» durant cinc temporades | TV3
Redacció
29 de març del 2018
Actualitzat a les 15:49h
Justificar que hi ha violència a Catalunya. Aquest és el darrer objectiu que s'ha fixat la Guàrdia Civil. En l'informe entregat aquesta setmana al jutge instructor Pablo Llarena, l'institut armat detalla més de 300 actes de suposada violència o agressió contra els agents espanyols en territori català i, a més a més, s'inventa un poble: Sant Esteve de les Roures. 

El darrer estirabot de la Guàrdia Civil ha generat moltes reaccions a la xarxa. Una de les més aplaudides ha estat la del baixmontsenyenc Quim Masferrer. Amb una piulada irònica, l'actor i humorista assenyala que l'equip del programa El Foraster està començant a fer un reportatge en aquest municipi de fantasia. "Ui! Ja estem!", remata.

Quim Masferrer, que durant anys ha recorregut el país amb El foraster, també va explotar fa uns dies davant la passivitat europea respecte el procés català i la repressió de l'Estat. "Europa! De veritat que no penseu fer res? De veritat? Restareu impassibles davant la barbàrie? De veritat?", es preguntava l'actor a les xarxes socials.

Arxivat a