El CH Palautordera sense opcions davant d'un potent BM La Roca (25-34)

Els palauencs han lluitat, però els roquerols des del primer moment han anat a imposar la seva llei

Una jugada del partit entre el CH Palautordera i el BM La Roca
Una jugada del partit entre el CH Palautordera i el BM La Roca | Jordi Purtí
24 de març del 2018
Actualitzat el 25 de març a les 12:07h
Duel vallesà al pavelló Josep Llavina i Esteve de Santa Maria de Palautordera on aquest vespre s'ha jugat el partit de Primera Estatal entre el C H Palautordera i el BM La Roca amb victòria còmoda dels roquerols per 25-34.

La Roca va dominar el partit des del primer moment aconseguint marxar de vuit gols amb certa facilitat 5-13 en 3el minut divuit de parti5t per arribar al descans amb avantatge visitant de 10-15.

A la represa l'equip que entrena Marc Lurbe ha intentat enganxar-se en el marcador, però han estat els jugadors de La Roca els que han demostrat més consistència sobre la pista tant en defensa com en atac que el ha permès marxar fins el 20-30 a deu minuts pel final i no donar cap opció als palauencs.

Albert Sallès amb sis gols màxim golejador del CH Palautordera i Marc Morales, que la temporada passada jugava amb el Palau, amb set gols ho ha estat pel BM La Roca.