Tres ferits en un accident a la C-35 a Santa Maria de Palautordera

De la gravetat dels ferits no se n'ha informat però se sap que estaven conscients i no atrapats en els vehicles

Accident a la C-35 a Santa Maria de Palautordera aquesta tarda
Accident a la C-35 a Santa Maria de Palautordera aquesta tarda | @pepmollevi
Redacció
22 de març del 2018
Actualitzat a les 18:13h
Tres persones han resultat ferides a conseqüència d'un accident entre un turisme i una furgoneta que han xocat poc després de les tres de la tarda en el PK 52 de la carretera C-35, en el terme municipal de Santa Maria de Palautordera, a l'alçada de la cruïlla d'entrada a la urbanització La Baronia del Montseny.

Els ferits han estat evacuats a centres hospitalaris per ambulàncies del SEM i al lloc de l'accident també s'hi han traslladat tres dotacions de Bombers de la Generalitat dels parcs de Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera i Granollers, a més de dotacions dels Mossos d'Esquadra. De la gravetat dels ferits no s'ha informat però sí que se sap que estaven conscients i no atrapats dintre dels vehicles accidentats.

Mentre han durat les tasques de neteja de la calçada i retirada dels vehicles la carretera C-35 ha estat tallada al trànsit en ambdós carrils de la circulació i cap a un quart de cinc s'ha donat pas per un dels carrils i a un quart de sis de la circulació s'ha normalitzat.