La Universitat de Massachussets, on treballa el celoní Guillem Molla, fa un festival de cinema en català

Es passaran les pel·lícules Incerta Glòria, Salvador, Els internats de la por, Informe General II. Els nous reptes d'Europa i Sabates Grosses

Programa del festival de cinema català
Programa del festival de cinema català | University Massachussets
Redacció
21 de març del 2018
Actualitzat a les 18:26h
El departament de llengües de la Universitat de Massachusetts Amhrest, de la qual és professor el celoní Guillem Molla, organitza entre els dies 26 i 30 de març el 10th Catalan Film Festival, Catalonia Now. Durant aquest cinc dies es passaran diverses pel·lícules catalanes i en algunes d'elles també hi haurà col·loqui després de la projecció.

El festival s'encetarà amb la pel·lícula Incerta Glòria, dirigida per Agustí Villaronga; el dimarts 27 serà el torn de Salvador, de Manuel Huerga; el dimecres 28 de març es projectarà Els internats de la por, dirigida per Montse Armengou i Ricard Belis. La pel·lícula serà presentada per Sebastiaan Faber i després hi haurà un torn de preguntes i respostes amb la direcció del film.

El 10è festival de cinema català seguirà el dijous 29 de març amb la pel·lícula Informe General II. El nou repte d'Europa, de Pere Portabella, amb col·loqui final amb Montse Armengou i Sebastiaan Faber. La cloenda del festival serà el divendres 30 de març amb la pel·lícula Sabates Grosses, dirigida per Ventura Pons. També hi haurà col·loqui final amb Liz Castro i Susan DiGiacomo.
 

Guillem Molla a Massachussetts Foto: Cedida




 
Arxivat a