Nova sessió participativa dels veïns de Santa Maria de Palautordera pel Pla Local d'Habitatge

La participació ciutadana també és possible responent un qüestionari a través del web municipal

Participació ciutada per elaborar el Pla Local d'Habitatge de Santa Maria de Palautordera
Participació ciutada per elaborar el Pla Local d'Habitatge de Santa Maria de Palautordera | Jordi Purtí
Redacció
21 de març del 2018
Actualitzat a les 15:24h

L'equip redactor del Pla Local d'Habitatge 2019-2024 per a Santa Maria de Palautordera, amb el suport tècnic de la Diputació de Barcelona, convoca per avui dimecres 21 de març a les 19 hores, a la sala de plens de l'Ajuntament, els veïns i veïnes del municipi a la segona sessió participativa que pretén implicar el conjunt de la ciutadania en l'anàlisi de la realitat actual en matèria d'habitatge, i alhora promoure la proposta d'actuacions a desenvolupar en els sis anys de vigència del pla.

La primera sessió es va portar a terme el passat 22 de febrer i es va organitzar en dues parts. En la primera es va informar del resultat de l'anàlisi i diagnosi elaborades fins el moment perquè la ciutadania conegués el perfil del municipi en matèria d'habitatge. En la segona es van organitzar tres grups de debat sobre tres aspectes: la situació del parc d'habitatges del municipi, el perfil social de la població, i el planejament urbanístic i les polítiques locals d’habitatge. Hi van participar més d'una vintena de persones.


A més, tots els veïns poden participar en línia a través de la pàgina web i respondre a un qüestionari a través del qual es pretén arribar al màxim nombre de persones possible per obtenir informació qualitativa, difondre l'actual procés de redacció del PLH i promoure la participació de tota la ciutadania.