El CH Palautordera sense opcions contra el BM Granollers B (38-27)

A la mitja part el Palau ja perdia per deu gols de diferència (21-11)

El CH Palautordera sense opcions a puntuar contra el BM Granollers
El CH Palautordera sense opcions a puntuar contra el BM Granollers | Jordi Purtí
18 de març del 2018
Actualitzat el 19 de març a les 9:13h
Derrota clara del CH Palautordera a la pista del BM Granollers B per 38 a 27, en un partit dominat completament pels vallesans que abans d'arribar als nou minuts de joc ja dominaven amb comoditat per 7 a 2 a l'equip del Baix Montseny i arribar al descans amb un inapel·lable 21-11 a favor del BM Granollers B.

A la segona part, amb el partit ja deCidit, les diferències es van anar mantenint tot i que el Palau va arribar a tenir catorze gols en contra amb un resultat doblat 28-14 poc abans dels sis minuts de la represa. Una diferència que es va repetir amb el 29-15 poc després i acabar maquillant el resultat amb el 38-27 final. El Palau manté cinc punts i el gol average per sobre del descens després de jugades vint-i-quatre jornades.

La setmana vinent al pavelló Josep Llavina i Esteve de Santa Maria de Palautordera l'equip palauencs rebrà la visita del BM La Roca, un duel vallesà força difícil pel Palau.