El CH Sant Esteve salva un punt davant l'Handbol Sant Vicenç (26-26)

Jordi Planas va aconseguir l'empat a dos segons pel final del partit

Una jugada del partit entre el CH Sant Esteve i l'Handbol Sant Vicenç
Una jugada del partit entre el CH Sant Esteve i l'Handbol Sant Vicenç | NBM
17 de març del 2018
Actualitzat a les 20:51h
El Club Handbol Sant Esteve ha salvat un punt amb un gol de Jordi Planas a dos segons pel final del partit contra l'Handbol Sant Vicenç que ha acabat amb empat a 26 gols. Els del Baix Montseny han començat el partit molt bé convençuts que avui tenien al davant una de les darreres oportunitats per seguir tenint fe en poder salvar la categoria i amb aquest ànim ha dominat vint-i-nou dels trenta minuts de la primera part amb avantatges màximes de fins a quatre gols 9-5, 12-8 i 13-9. A partit d'aquí, a l'equip que entrena Jordi Rovira se l'hi ha entravessat la defensa mixta del Sant Vicenç que mica a mica ha anat retallant la diferència per marxar al descans amb un avantatge de dos gols 15 a 17.

A la segona part, el Sant esteve continuava tenint problemes en atac i els d'Alfred Pérez eren els que aconseguien més avantatge en el marcador que mai ha estat més enllà dels quatre gols 15-19, 16-20 i 17-21, però la fe del Club Handbol Sant Esteve els ha donat forces per anar retallant la diferència en el marcador fins arribar al moment més polèmic del partit quan l'àrbitre ha sancionat amb dos minuts d'exclusió a Pau Bosch que ha protestat reiteradament i ha estat sancionat amb dos minuts més i targeta vermella, pel que l'equip del Sant Esteve han jugat quatre minuts amb un jugador menys quan només en faltaven cinc i mig per acabar i el marcador era de 24-25.

Tot i així els del Baix Montseny han sabut aguantar el resultat evitant que el resultat no es mogués en aquest interval de temps. Una errada posterior ha permès que el Sant Vicenç marqués el 24-26 i semblava definitiu, però el Club Handbol Sant Esteve ha tornat a reaccionat i encara ha tingut temps per empatar.

L'entrenador del Club Handbol Sant ·Esteve, Jordi Rovira, ha lamentat les errades del equip en jugades claus i la dificultat de superar la defensa mixta del rival. Jordi Planas amb nou gols màxim golejador del Club Handbol Sant Esteve i del partit i Albert Ferrés amb sis ho ha estat per l'Handbol Sant Vicenç.

Jordi Planas màxim golejador del partit Foto: Jordi Purtí