Hostalric retorna al seu passat amb la 22a Fira Medieval

Se celebrarà els dies 30 i 31 de març i l'1 d'abril i la vila tornarà a lluir les seves millors gales al voltant de la tradició i la cultura medieval

Fira Medieval d'Hostalric
Fira Medieval d'Hostalric | La Selva Comunica
Redacció
28 de març del 2018
Actualitzat a les 11:48h
Aquest esdeveniment fa que, any rere any, durant el divendres, dissabte i el diumenge de Setmana Santa, Hostalric es converteixi en una vila medieval amb un gran mercat, personatges i activitats pròpies d'aquelles dates. Amb això, també es pretén commemorar l'esplendor del passat medieval del municipi, el qual era cap i centre de tot l'extens vescomtat de Cabrera.

Les activitats tindran com a escenari el nucli històric de la vila, el castell, el pati d'armes i el fossat del castell, el Portal de Barcelona, la cova Relliguer o  el claustre de l'Ajuntament. Durant els dies de la Fira, es faran visites guiades al castell i es podrà entrar gratuïtament a la torre dels Frares i a la muralla.

Seran tres dies d'immersió a l'esplendorosa època medieval de la vila. Es podrà participar en espectacles de falconeria, cercaviles de músiques de trobadors, jocs d'arqueria, lluites de cavallers, tornejos medievals amb cavalls, teatre, espectacles familiars o un gran mercat medieval.

La cloenda de la Fira Medieval es farà el diumenge 1 d'abril amb el sopar medieval. Tindrà lloc al pavelló municipal amb la participació de 800 comensals. Els sopar també tindrà un marcat ambient medieval. Des de primeres hores del matí es couran cinc porcs, una vedella i mitja i es faran 500 litres de brou de pastor.