teatre

La Passió de Llinars del Vallès «Veniu a mi» aixeca el teló aquest cap de setmana

Dirigida per Reyes Barragán, Till -Tall Teatre la representa des de l'any 2000

per Redacció, 15 de març de 2018 a les 18:13 |
Una de les escenes de La Passió Veniu a mi de Llinars del Vallès | Till-Tall Teatre
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El  Till-Tall Teatre de Llinars del Vallès ja ho té tpt a punt per fer aquest cap de setmana vinent les primeres representacions de La Passió Veniu a mi, l'única que de tota la comarca. Es tracta d'una proposta teatral diferent en el panorama "apassionat" del país, perquè ens explica una història universal del s. I a la manera del s. XXI. 

Amb un llenguatge fresc i actual Veniu a mi aconsegueix l'apropament entre públic i actors i ajuda a redescobrir el missatge original de Jesús, que s'adreça a tothom, creients i no creients. L'obra respon a un text original de la directora del muntatge, Reyes Barragán, que presenta la història des d'un punt de vista femení, sense decorat, només amb la força dramàtica de la paraula i les emocions dels actors i del públic.Actors i actrius de Llinars i de pobles veïns formen part de l'elenc, i enguany un jove llinassenc, Àlex Castro, ha acceptat el repte de representar el paper de Jesús.

Estrenada l'any 2000 i membre de la Federació Catalana de Passions, Veniu a mi està considerada com una de les Passions més originals de Catalunya. La presència femenina és un dels trets característics d'aquesta Passió, que s'estrena dissabte, 17 de març a les 17 h, oferint un total de 4 representacions: 17, 18, 24 i 25 de març al Teatre Auditori de Llinars.  

 

 

Participació