El Consell d'Alcaldes i Alcaldesses del Vallès Oriental tracta la protecció contra incendis forestals

Durant la trobada de Martorelles es va presentar una campanya per augmentar les franges de protecció

Alcaldes i alcaldesses del Baix Montseny i del Vallès Oriental a Martorelles
Alcaldes i alcaldesses del Baix Montseny i del Vallès Oriental a Martorelles | CCVO
Redacció
12 de març del 2018
Actualitzat a les 16:47h

Diversos alcaldes i alcaldesses dels municipis del Baix Montseny van participar en la darrera sessió del Consell d'Alcaldes i Alcaldesses del Vallès Oriental que va tenir lloc a la Masia de Can Carrancà, a Martorelles.

La sessió va estar encapçalada pel president del Consell Comarcal, David Ricart, i va comptar amb l'assistència del director territorial del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Josep Pena, que va presentar la campanya "Si arriba el foc, estàs preparat?". Es tracta d'una iniciativa que pretén fomentar l'aplicació de mesures d'autoprotecció davant el risc d'incendi forestal en edificis, urbanitzacions i nuclis de població.

Durant la trobada, el Consell Comarcal va presentar les memòries dels serveis d'assistència tècnica de medi ambient i territori, de comptabilitat energètica i de l'oficina tècnica. Així mateix, es va donar a conèixer l'Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental, un projecte que vol impulsar la difusió, creació o gestió d'empreses d’'conomia social i que s'ha marcat com a objectius per a aquest primer any atendre i assessorar un miler de persones, aconseguir la inserció laboral d'un mínim del 3 % d'aquests usuaris i acompanyar en la creació i impuls de, com a mínim, una trentena de cooperatives noves a la comarca.