CH Palautordera perd per la mínima contra el Sant Joan Despí (22-23)

Partit molt igualat que el palau ha perdut per la mínima
Partit molt igualat que el palau ha perdut per la mínima | Jordi Purtí
10 de març del 2018
Actualitzat el 11 de març a les 8:53h
Partit molt intens el que s'ha jugat aquest vespre al pavelló Josep Llavina i esteve de Santa Maria de Palautordera entre el CH Palautordera i el CH Sant Joan Despí amb victòria per la mínima per l'equip visitant 22 a 23 en un final polèmic a falta de cinc segons quan els àrbitres han donat la darrera pilota del partit al Sant Joan Despí. També per la diferència d'exclusions de dos minuts rebudes.

La igualtat ha estat màxima durant tot el partit amb avantatges no més enllà dels tres gols per cap dels dos equips. A la mitja part avantatge mínima de l'equip que entrena Marc Lurbe (14-13), després que l'equip del Baix Llobregat remuntés un 13-10 advers.

A la represa l'actuació dels dos porters han mantingut la igualtat en el marcador i els atacants del Palau i el Sant Joan Despí tenien dificultats per perforar les porteries contràries. A falta de sis minuts pel final, però els de Marc Lladó dominaven el marcador 18 a 21 que semblava que podria ser una diferència suficient per guanyar el partit, però el Palau ha reaccionat fins empatar a 21 gols a falta de quatre minuts i fins al xiulet final oportunitats pels dos equips amb més encert pel Sant Joan Despí que ha sumat els dos punts amb un 22 a 23.

Albert Sallés amb 7 gols màxim golejador del Palau i del partit i Rubén Cabello amb sis el més encertat del Sant Joan Despí.