Sant Antoni de Vilamajor acull l'exposició «La vida de l’aigua»

L'exposició també descriu l'amenaça del canvi climàtic sobre els recursos hídrics i les accions necessàries per dur a terme una gestió sostenible de l'aigua

Exposició itinerant sobre la vida de l'aigua
Exposició itinerant sobre la vida de l'aigua | Diputació de Barcelona
Redacció
09 de març del 2018
Actualitzat a les 10:27h
L'exposició itinerant de la Diputació de Barcelona "La vida de l'aigua" es pot visitar fins al 20 de març al Casal Socioultural Escoles Velles de Sant Antoni de Vilamajor. La mostra explica la importància de l'aigua per al manteniment dels ecosistemes fluvials i els diferents usos en l'agricultura, el consum domèstic i la indústria, entre d'altres.

L'exposició també descriu l'amenaça del canvi climàtic sobre els recursos hídrics i les accions necessàries per dur a terme una gestió sostenible de l'aigua. A més, hi ha diverses propostes interactives que, a través d'activitats senzilles, engresquen els visitants a interaccionar amb l'exposició amb l'objectiu de conscienciar-los perquè facin un bon ús i estalvi de l'aigua.

La mostra s'inclou dins el projecte "Mars, aigua...Vida!" organitzat per la Biblioteca SAV, l'Àrea de Medi Ambient i el Casal Sociocultural SAV.