Aportació econòmica de Lab Circuits a Creu Roja pel Centre de Suport Social de Palautordera

Es destinaran a millorar la vida de la gent gran

L'empresa Lab Circuits també col·labora amb el Centre de Suport Social
L'empresa Lab Circuits també col·labora amb el Centre de Suport Social | Creu Roja
Redacció
07 de març del 2018
Actualitzat el 09 de març a les 15:38h
L'empresa Lab Circuits de Santa Maria de Palautordera ha fet una aportació de 15.000 euros a Creu Roja Baix Montseny que es destinaran a cobrir algunes de les necessitats del Centre de Suport Social de Palau, que recentment ha obert portes i que gestiona l'entitat del voluntariat portant a terme diversos tallers, destinats bàsicament per millorar la vida a la gent gran, tal com ja va informar en el seu moment NacióBaixMontseny. El Centre de Suport Social també és un punt efectiu de Creu Roja al Baix Montseny, juntament amb Sant Celoni.

L'entitat agraeix l'aportació de Lab Circuits que, des de fa més de 20 anys, és col·laboradora habi5ual de Creu Roja, tant en projectes de caire local com també en qüestions internacionals, tal com ha destacat el celoní Josep Quitet, president provincial i vicepresident autonòmic de Creu Roja.

Aquesta setmana el propi Josep Quitet juntament amb Núria Llagostera, tècnica de Creu Roja i els representants de l'empresa Albert Àngel i Esperança Farraró, han visitat les instal·lacions del nou equipament social de Santa Maria de Palautordera que en pocs dies de funcionament ja disposa de més vuitanta usuaris i una quinzena de voluntaris.