187 ballarines i ballarins competiran al III Concurs de Dansa del Baix Montseny

L'activitat tindrà lloc aquest dissabte 10 de març a l'Ateneu de Sant Celoni

Un dels equip de Contrajazz de Sant Celoni participants en el concurs del 2017
Un dels equip de Contrajazz de Sant Celoni participants en el concurs del 2017 | Contrajazz
Redacció
06 de març del 2018
Actualitzat a les 17:23h

Els amants de la dansa tenen una cita amb el III Concurs de Dansa del Baix Montseny al Teatre Ateneu de Sant Celoni aquest dissabte. L’Associació de Ball Tots A La Pista (TALP) organitza un any més l’esdeveniment amb la finalitat de promoure aquest art entre els estudiants de dansa de 10 a 21 anys. Enguany la participació de les escoles de Sant Celoni ha augmentat.

El concurs neix a partir del treball conjunt de TALP i el ballarí i coreògraf Josep Maria López amb la finalitat d’enriquir i complementar la formació escènica dels participants, donar a conèixer el Baix Montseny i convertir la dansa en una activitat cultural de la zona. De nou, l’espai escollit és el Teatre Ateneu perquè segons els organitzadors “s’ha de preservar com a marc idoni de calidesa i història del nostre municipi”.

Els participants, que provenen de diferents comarques d’arreu de Catalunya, competiran en diferents especialitats de forma grupal (dansa clàssica, dansa contemporània, jazz i dansa moderna) i individual (repertori clàssic, dansa contemporània). Les actuacions començaran a partir de les 16 h i a partir de les 18.30 h, segons les diferents categories i especialitats. Hi haurà premis pels tres primers llocs de cada modalitat així com dues beques de formació artística.

Jurat i activitats complementàries

El jurat estarà integrat per Isabel Notivoli, directora del concurs i presidenta de TALP, i pels graduats del Conservatori Professional de Dansa i Conservatori Superior de Dansa: Josep Maria López Santamaria (ballarí i coreògraf), Griselda Marfil Blais (professora de dansa clàssica i contemporània), Daniel Corrales Álvarez (ballarí i professor de dansa contemporània), Marga Pastells (ballarina i coreògrafa) i Núria Ventura (ballarina i coreògrafa).

Complementàriament al concurs s’han organitzat tres “workshops” en dansa contemporània, dansa clàssica i danses urbanes durant el matí del dissabte. Aquests tallers estaran impartits per Josep Maria López, Daniel Corrales i Marc Codony.

La gala del III Concurs de Dansa del Baix Montseny és oberta a tothom però està subjecta a la disponibilitat d’entrades que tenen un cost de 10 euros. Les podeu adquirir en línia, a aquest enllaç, o a les taquilles del teatre, una hora abans de l’espectacle.

Arxivat a