L'Observatori de la Tordera, guardonat amb un dels Premis de l'Aigua

El projecte ha estat guardonat per la seva voluntat de millorar la relació de la població catalana amb l'aigua i el seu entorn natural

Redacció
06 de març del 2018
Actualitzat el 20 de març a les 15:40h
Riu La Tordera al seu pas pel Baix Montseny
Riu La Tordera al seu pas pel Baix Montseny | Jordi Purtí
L'Observatori de la Tordera, impulsat per l'ICTA-UAB a través del seu grup de recerca Nycticorax, rebrà un dels 19è Premis de l'Aigua 2018 que cada any atorga l'Associació Catalana d'Amics de l'Aigua en reconeixement a la seva llarga trajectòria científica i acadèmica a la conca fluvial de la Tordera.

El guardó es lliurarà amb motiu de les celebracions del Dia Mundial de l'Aigua, i pretén estimular, de forma no dinerària, totes aquelles iniciatives, actuacions o trajectòries que tinguin quelcom a veure amb la nostra voluntat de millorar la relació de la població catalana amb l'aigua i el seu entorn natural.

La concessió dels premis es realitza a través d'un procés de consulta entre tots els seus socis, amb l'objectiu que siguin ells qui decideixin les propostes de candidatures a sotmetre a la consideració del Jurat, nomenat per la Junta Directiva de l'Associació Catalana d'Amics de l'Aigua i integrat per personalitats de reconegut prestigi al món de l'aigua a Catalunya. 

La cerimònia de lliurament dels guardons tindrà lloc el dia 20 de març, a les 19.30 hores, a la sala d’actes del Col·legi d’Enginyers Tècnics d’Obres Públiques, c/Numància, 95 de Barcelona.

L'Observatori és un projecte impulsat per l'ICTA-UAB, el Consorci Besòs Tordera, la Diputació de Barcelona i els ajuntaments de Sant Celoni, Arbúcies, Hostalric, Santa Maria de Palautordera i Malgrat de Mar. El projecte realitza un seguiment a llarg termini d´indicadors d´estat socioecològics a la conca de la Tordera centrant els seus estudis en línies de recerca biològiques, hidrològiques i socials al seu curs principal i a la riera d´Arbúcies.

Arxivat a