aigua

L'Observatori de la Tordera, guardonat amb un dels Premis de l'Aigua

El projecte ha estat guardonat per la seva voluntat de millorar la relació de la població catalana amb l'aigua i el seu entorn natural

per Redacció, 6 de març de 2018 a les 15:58 |
Riu La Tordera al seu pas pel Baix Montseny | Jordi Purtí
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Observatori de la Tordera, impulsat per l'ICTA-UAB a través del seu grup de recerca Nycticorax, rebrà un dels 19è Premis de l'Aigua 2018 que cada any atorga l'Associació Catalana d'Amics de l'Aigua en reconeixement a la seva llarga trajectòria científica i acadèmica a la conca fluvial de la Tordera.

El guardó es lliurarà amb motiu de les celebracions del Dia Mundial de l'Aigua, i pretén estimular, de forma no dinerària, totes aquelles iniciatives, actuacions o trajectòries que tinguin quelcom a veure amb la nostra voluntat de millorar la relació de la població catalana amb l'aigua i el seu entorn natural.

La concessió dels premis es realitza a través d'un procés de consulta entre tots els seus socis, amb l'objectiu que siguin ells qui decideixin les propostes de candidatures a sotmetre a la consideració del Jurat, nomenat per la Junta Directiva de l'Associació Catalana d'Amics de l'Aigua i integrat per personalitats de reconegut prestigi al món de l'aigua a Catalunya. 

La cerimònia de lliurament dels guardons tindrà lloc el dia 20 de març, a les 19.30 hores, a la sala d’actes del Col·legi d’Enginyers Tècnics d’Obres Públiques, c/Numància, 95 de Barcelona.

L'Observatori és un projecte impulsat per l'ICTA-UAB, el Consorci Besòs Tordera, la Diputació de Barcelona i els ajuntaments de Sant Celoni, Arbúcies, Hostalric, Santa Maria de Palautordera i Malgrat de Mar. El projecte realitza un seguiment a llarg termini d´indicadors d´estat socioecològics a la conca de la Tordera centrant els seus estudis en línies de recerca biològiques, hidrològiques i socials al seu curs principal i a la riera d´Arbúcies.

 

Participació