transport públic

Sant Antoni de Vilamajor fa una enquesta als veïns per millorar el servei de bus

Es pregunta per què s'utitza el servei, les principals destinacions dels usuaris, les propostes que farien per millorar la xarxa pública o els nous recorreguts que impulsarien els ciutadans

per Redacció, 5 de març de 2018 a les 18:16 |
Els ciutadans poden participar en la millora del servei d'autobús | AJSAV
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor ha començat a difondre un qüestionari entre els usuaris i usuàries del servei de bus per tal de conèixer quines són les seves necessitats i opinions al voltant del transport públic al municipi. Així mateix, el consistori vol oferir al ciutadà un espai on expressar-se lliurement i proposar canvis i millores. L'enquesta ha estat creada pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat i l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajorcol·labora amb la seva difusió per tot el poble.

Els temes sobre els quals aprofundeix el qüestionari són els motius pels quals s'utilitza el servei d'autobús, les principals destinacions dels usuaris, les propostes que farien per millorar la xarxa pública de transport o els nous recorreguts que impulsarien els ciutadans. Finalment, hi ha un apartat per afegir observacions i suggeriments. L'enquesta està disponible a diferents equipaments municipals en format paper i, alhora, es pot emplenar en línia, a través del web municipal.

 

Participació