El CH Palautordera més efectiu guanya el CH Sant Esteve (25-29)

La victòria del Palau dona aire a l'equip per distanciar-se del descens però enfonsa una mica més el Sant Esteve

El CH Sant Esteve ha perdut a casa contyra el CH Palautordera i veu frenada la reacció dels darrers partits. | Jordi Purtí
03 de març del 2018
Actualitzat el 05 de març a les 8:39h
El CH Palautordera ha fet un pas molt important aquest vespre de cara a mantenir la Primera Divisió Estatal, després de guanyar el derbi del Baix Montseny contra el Club Handbol Palautordera per 25 a 29 en el pavelló Els Quatre Hereus de Sant Esteve de Palautordera.

Una sortida precipitada i amb poc encert del CH Palautordera ha permès al CH Sant esteve agafar avantatge en el marcador amb un 3 a 0. a partir d'aquí el Palau ha asserenat el seu joc fins empatar a cinc gols als vuit minuts. Tot i així, una nova reacció dels de Jordi Rovira ha permès als locals tornar-se a distanciar amb tres gols 8 a 5 al minut catorze.

El Palau ha tornat a millorar el seu joc amb millor defensa i més encert en atac per empatar a nou gols en el minut vint-i-dos. Fins arribar al final de la primera part les diferències han estat mínimes, sempre amb avantatge pel CH Sant Esteve. Al descans empat a 11 gols i tot per decidir.

Reacciona el Palau

Uns primers instants d'igualtat màxima entre els dos equips han donat pas a la reacció de l'equip de Marc Lurbe que ha posat una marxa més i amb ràpids contraatacs han permès agafar avantatge en el marcador per primera vegada amb el 13-14 i a partir de l'empat a 15 el CH Palautordera ha estat l'amo del parquet i marxar del marcador amb un màxim avantatge de set gols amb el 17-24, 18-25 i 21-28 per acabar el partit amb 25-29.

El pavelló Els Quatre Hereus ple fins al capdamunt per veure el derbi del Baix Montseny amb un comportament exquisit i a la grada veient el partit Jaume Fort, president de la Federació Catalana d'Handbol. Jordi Planas amb 9 gols màxim golejador del Sant Esteve i Albert Sallés amb 8 ho ha estat pel Palau.

Els dos punts del derbi han viatjat a Santa Maria de Palautordera Foto: Jordi Purtí