CH Sant Esteve i CH Palautordera busquen la salvació en un derbi apassionat

Els dos equips de categoria estatal s'enfronten dissabte a les 18 hores a Sant Esteve de Palautordera

El japonès Matano Motoki -Moto- en una de les jugades del partit de la primera volta
El japonès Matano Motoki -Moto- en una de les jugades del partit de la primera volta | Ricard Ametller Saula
02 de març del 2018
Actualitzat el 03 de març a les 19:55h
El pavelló Els Quatre Hereus de Sant Esteve tindrà serà una olla a pressió aquest dissabte a partir de les sis de la tarda per veure el partit més esperat de la temporada que enfrontarà a l'equip local el CH Sant Esteve contra el seu derbi veïnal el CH Palautordera, el derbi d'handbol del Baix Montseny de categoria estatal.

Un partit que es presenta apassionat i dramàtic a la vegada perquè els dos equips arriben a la 22a jornada del Grup D de la Primera Estatal molt necessitats de punts ja que el Palau és tercer per la cua amb deu punts i hores d'ara fora del descens però el Sant Esteve és penúltim amb sis punts i ara mateix en posició de descens. Una victòria palauenca seria agafar aire d'una manera enorme i posar distància amb els seus rivals, però una victòria santestevenca suposaria apretar, i de quina manera, la cua de la classificació. A la primera volta victòria del CH Palautordera 33-32.

En un derbi com aquest qualsevol resultat és possible. El CH Sant Esteve hi arriba amb bona dinàmica de resultats ja que compta les dues darreres jornades, coincidents amb el canvi d'entrenador, per victòries que li han permès deixar la cua de la classificació i agafar confiança per seguir somiant amb la salvació. I aquest és el sentiment que té l'equip que entrena Jordi Rovira que tindrà l'inestimable suport del públic que emplenarà el pavelló.

El CH Palautordera arriba a un delos partits crucials de la temporada després d'empatar un partit a casa contra l'Handbol Sant Vicenç, després de dominar-lo durant molts minuts però que al final també l'haurien pogut perdre. L'entrenador Marc Lurbe està segur que serà un partit que es jugarà amb molta passió però que el Palau sortirà a competir-lo.

"Fins la victòria sempre", el vídeo motivacional del CH Sant Esteve

Sens dubte el CH Sant Esteve és l'equip més necessitat de punts, perquè en té menys i perquè juga a casa. Per això ha enregistrat un vídeo motivacional amb un missatge clar
"Hem recorregut un llarg camí per arribar on som ara, no va ser gens fàcil però ho vam aconseguir. No vam fer-ho sols. Ara us tornem a necessitar! Volem seguir a Nacional! Fins la victòria sempre".

Des de la junta directiva es recorda a l'afició que s'ha d'animar a l'equip i s'ha de respectar el rival.