El Cor de Maria de Sant Celoni és un col·legi «Ninus»

Es tracta d'un entorn interactiu d'aprenentatge per a les aules d'educació infantil i el primer cicle de primària en el qual els nens entren en una projecció per interactuar amb continguts pedagògics.

Alumnes del Cor de Maria aprenent amb el projecte Ninus
Alumnes del Cor de Maria aprenent amb el projecte Ninus | @CdMSantCeloni
Redacció
02 de març del 2018
Actualitzat a les 10:34h
La societat i els costums canvien i les noves tecnologies a les escoles s'apliquen des dels més menuts. Aquest és el cas del col·legi Cor de Maria de Sant Celoni que aplica el projecte Ninus al cicle de primària. Es tracta d'un entorn interactiu d'aprenentatge per a les aules d'educació infantil i el primer cicle de primària en el qual els nens entren en una projecció per interactuar amb continguts pedagògics.

El terra és l'espai natural dels nens i la psicomotricitat la seva expressió més natural. A més, els jocs immersius de Ninus generen una experiència vivencial única i motivadora que fa que els nens siguin protagonistes del seu propi aprenentatge.

En definitiva, el Cor de Maria de Sant Celoni com moltes altres escoles consideren que és una eina de vanguarda que utilitza les tecnologia més moderna per potenciar l'aprenentatge dels més petits.

 
Arxivat a