L'atleta de Vallgorguina Marçal Cruz medalla d'or estatal M40 de llançament de martell pesat

El representant del CA Sant Celoni també s'ha penjat la medalla de bronze en la categoria de martell de 7,26 quilos

Medalla d'or en llançament de martell pesat per l'atleta baixmontsenyenc Marçal Cruz
Medalla d'or en llançament de martell pesat per l'atleta baixmontsenyenc Marçal Cruz | @casantceloni
Redacció
25 de febrer del 2018
Actualitzat a les 17:48h

L'atleta de la categoria M40 del CA Sant Celoni s'ha proclamat aquest cap de setmana campió estatal de llançament de martell pesat –15,88 quilos- en la competició celebrada a la població aragonesa de Monzón. Aquest era el I Campionat d'Espanya Màster d'Hivern de Llançaments Llargs i l'atleta de Vallgorguina, que no ha fet cap nul en els cinc llançaments que ha disposat, ha aconseguit una millor distància de 12,87 metres en el quart intent que li ha valgut la medalla d'or, per davant de Miguel González (11,07 metres) i José Enrique Palacios (8,66 metres).

Però aquesta no ha estat l'única medalla que s'ha penjat ja que  també ha estat bronze en la prova de llançament de martell de 7,26 quilos amb una distància de 41,09 metres per darrera de Javier Cid (47,89 metres) i Miguel González (44,33).

L'atleta del CA Sant celoni aconsegueix aquests resultats una setmana després de penjar-se dues medalles d’or al Campionat de Catalunya de llançaments d'Hivern d’aquestes mateixes dues especialitats.

D'altra banda el també atleta del CA Sant Celoni, David Coris, aquest cap de setmana s'ha penjat la medalla de bronze Sub14 en el Campionat de Catalunya de proves combinades que s'ha celebrat a la pista coberta de Sabadell. Hi han participat una setantena d'atletes catalans.

El CA Sant Celoni ha felicitat amb una piulada els dos atletes pels seus èxits