El CH Sant Esteve somia amb la salvació després de guanyar a Bordils (26-27)

En dues jornades els santestevencs han reduït tres punts les possibilitats de no perdre la categoria

25 de febrer del 2018
Actualitzat a les 9:07h
Imatge del partit de la primera volta que el CH Sant Esteve també va guanyar
Imatge del partit de la primera volta que el CH Sant Esteve també va guanyar | Jordi Purtí
Vuit segons per al final i el Bordils B marca un gol que suposa l'empat momentani a 26 gols, però la darrera jugada del partit, com ja va passar la setmana passada contra l'Esplugues, el CH Sant Esteve la va saber jugar molt bé i Jordi Planas marcar el 26-27 definitiu i a la vegada sumar dos punts que poden ser or pur a final de temporada.

Al pavelló blanc i verd de Bordils jugaven els dos darrers de la classificació però una derrota dels del Baix Montseny podia ser ja gairebé definitiva, però ara els jugadors que entrena Jordi Rovira tornen a somiar i creuen en la salvació. El CH Sant Esteve va dominar el partit des del principi amb un avantatge màxim de cinc gols 4-9 als catorze minuts i arribar al descans amb un 12-14.

A la represa els de Sant Esteve continuaven dominant però el Bordils B va anar apretant el marcador amb el pas dels minuts per empatar a 26 a falta de vuit segons i tot feia pensar que es repartirien els punts, però el capità del CH Sant Esteve va tornar a posar les coses al seu lloc en el darrer suspir i desnivellar un partit que no podien perdre (26-27).

I dissabte vinent el pavelló Els Quatre Hereus de Sant Esteve serà una olla a pressió amb un derbi emocionant entre els dos equips veïns del Baix Montseny i molt en joc.