El CH Palautordera i l'Handbol Sant Vicenç es reparteixen els punts (27-27)

Al darrer minut cap mdels dos equips va aprofitar l'oportunitat per poder capgirar el resultat

Roc Segarra, amb 9 gols, màxim golejador del partit
Roc Segarra, amb 9 gols, màxim golejador del partit | Jordi Purtí
24 de febrer del 2018
Actualitzat el 25 de febrer a les 8:40h
Partit molt intens el que s'ha jugat aquest vespre al pavelló Josep Llavina i Esteve de Santa Maria de Palautordera i l'Handbol sant Vicenç que ha acabat6 amb empat a 27 gols i, per tant repartiment de punts entre els dos equips.

El partit ha començat molt bé pels locals que han dominat el partit amb certa comoditat aconseguint un màxim avantatge de quatre gols 14-10 als vint minuts del primer període. A partir d'aquí remuntada poc a poc de l'Handbol Sant Vicenç que ha reduït l'avantatge en dos gols al final dels primers trenta minuts amb avantatge encara palauenca 16 a 14.

A la represa el Sant Vicenç ha sortit millor que no pas els del Baix Montseny i ha continuat rebaixant la diferència aconseguint posar-se per davant del marcador 18 a 19 a poc d'arribar als vuit minuts de la segona part.

Fins al final la igualtat ha estat màxima i a falta de cinc minuts el Palau guanyava 26 a 24, però al darrer minuts s'hi ha arribat amb empat a 27, amb un atac fallat pel Sant Vicenç i un altre del Palau que a més ha disposat d'una falta amb el temps acabat, però el resultat ja no s'ha mogut.

Nil Sabadell amb nou gols màxim golejador del CH Palautordera i Natan Moreno amb vuit ho ha estat pel Sant Vicenç.