La companyia del Baix Montseny La Depredadora representa «El Síndrome del Pavo Real»

Es representarà els dies 23 i 24 de febrer a la Sala Petita de l'Ateneu de Sant Celoni a les 20:30h. | Entrades a partir del 9 de Febrer a La Clau de Sant Celoni

Els actors celonins Pep Masnou i Maria Calvet
Els actors celonins Pep Masnou i Maria Calvet | Cia. La Depredadora
Redacció
22 de febrer del 2018
Actualitzat a les 17:37h
La companyia emergent del Baix Montseny, La Depredadora, es presenta amb aquest text incisiu de creació pròpia "La síndrome del pavo real"  tot fent honor als seus ideals de generació d'esperança i debat a través del teatre. Amb la direcció d'Anna Capacés, l'actriu Maria Calvet i l'actor Pep Masnou.
 
Inspirats en textos de la filòsofa Marina Garcés i en la música de Pulp i Patti Page, els membres de La Depredadorainiciaren un procés d’investigació i creació que els portà a construir aquest relat crític de la realitat laboral actual, en el qual les relacions humanes hi juguen un paper destacat. En un context de pressió angoixant en el qual els personatges s'adonen de la inutilitat de la seva feina, les converses i les confidències entre ells els uniran i, alhora, els distanciaran.
 
Un text que interpel·la directament l'espectador traslladant-lo a situacions incòmodament conegudes a partir de les quals, ressonen plantejaments que tots ens formulem sovint i que ens recorden la constant sensació que el temps se'ns escola persistentment.
 
La Depredadora entén el teatre com un llenguatge complex, reactiu i amb gran potència per traslladar al públic un univers d’emocions, dubtes i plantejaments que li permetin qüestionar-se els posicionaments propis i enfrontar-se, tant a la realitat personal, com a la col·lectiva d'una manera activa i conscient. 
 
Argument

La Nelly, per fi, ha trobat feina en un supermercat. Allà coneixerà en Carles, un somiador que la guiarà cap a la rigorosa rutina laboral que exigeix l'empresa: Puntualitat. Pulcritud. Emprenedoria. Rigor. Somriue.

En aquest ambient encotillat, que sovint ratlla l'absurd, la relació entre els dos personatges esdevindrà el refugi perfecte on abocaran les seves complicades vides. Però per al poder tot té un preu, una cadència, un temps… i, com una plaga que s'estén imperceptiblement entre nosaltres, la força de l'autoritat emmetzina qualsevol somni que faci trontollar aquest ordre establert. Quina és la teva aposta: sucumbir o abatre?

Es representarà els dies 23 i 24 de febrer a la Sala Petita de l'Ateneu de Sant Celoni a les 20:30h. | Entrades a partir del 9 de Febrer a La Clau de Sant Celoni


 
Arxivat a