La 7a Trail 30 passes de Vilalba Sasserra ja és a punt

Es disputarà diumenge i transcorrerà pel Parc del Montnegre i el Corredor

Nova edició de la Trail 30 Passes de Vilalba Sasserra
Nova edició de la Trail 30 Passes de Vilalba Sasserra | Ajuntament de Vilalba Sasserra
Redacció
21 de febrer del 2018
Actualitzat a les 11:18h

El diumenge 25 de febrer l'Ajuntament de Vilalba Sasserra i el club esportiu VilalBikeRun organitzen una nova edició de la Trail Trentapasses, és una cursa de muntanya amb dos recorreguts un de 16km i un de 8km, els dos recorreguts transcorren pels boscos villabencs i dins el Parc del Montnegre i el Corredor, transcorren la major part per corriols. Consta de 3 avituallaments amb sòlids i líquids. El recorregut de 8km és apte pels que s'inicien en aquest esport. Hi haurà premi als tres primers classificats masculins i femenins dels dos recorreguts.

La sortida serà a les 9 del matí a la plaça de l'Església. De 8h a 9h s'entregaran dorsals i es faran les inscripcions del mateix dia si queden places. L'arribada és al mateix lloc que la sortida, on s'oferirà als participants esmorzar (entrepà de botifarra i beguda), un obsequi i servei de dutxes. Servei preventiu d'ambulància. A la plaça hi haurà un rocòdrom inflable que ha cedit la Diputació de Barcelona per als nens i nenes.

L'obsequi serà una samarreta tècnica. Les inscripcions es fan a la pàgina web de Runedia, tambés' hi podeu accedir a través del web municipal.