Inici d'obres d'un pas de vianants a Campins

Les obres tenen un pressupost de licitació de 29.897 euros i un termini d'execució de dos mesos

Redacció
20 de febrer del 2018
Actualitzat a les 16:48h
plànols nou pas de vianants a Campins
plànols nou pas de vianants a Campins | Diputació de Barcelona
Aquesta setmana, la Diputació de Barcelona ha iniciat les obres de construcció pas de vianants al PK 5,350 de la carretera BV-514 a Campins, en un punt on hi ha diversos restaurants, amb una important afluència de vehicles i vianants, principalment els caps de setmana, amb la finalitat de millorar la seguretat viària en aquesta zona.

Les obres, que tenen un pressupost de licitació de 29.897 euros i un termini d'execució de dos mesos, impliquen l'ampliació de la vorera actual al marge esquerre i de la construcció de 25 m de vorera al marge dret. El projecte també inclou el reforç de la il·luminació amb la instal·lació d'un nou punt de llum i la retirada de la barrera de seguretat a ambdós marges.

Pel que fa al drenatge de la carretera, s'instal·la un interceptor al punt més baix de la calçada d'alta capacitat hidràulica i resistents al pas de vehicles i la col·locació d'un embornal abans del pas de vianants. També es trasllada de l'autobús just després del pas de vianants, seguint els criteris de seguretat viària de la Diputació de Barcelona.