El CH Palautordera perd a Montcada (36-29) i la cua de la classificació s'apreta

Les victòries de Bordils i Sant Esteve compliquen la situació del Palau que ja no li queda gaire marge d'errada

El CH Palautordera lluita per mantenir la Primera Estatal un any més
El CH Palautordera lluita per mantenir la Primera Estatal un any més | Jordi Purtí
18 de febrer del 2018
Actualitzat a les 11:31h
El CH Palautordera no ha pogut treure un resultat positiu aquest dissabte a la nit en la seva visita al CH La Salle Montcada i ha caigut derrotat per 36 a 29, un resultat segurament una mica enganyós pel que va ser realment el partit, dominat en algunes fases pels palauencs, sobretot a la primera part i no perdent mai la cara a l'encontre fins ben entrada la segona part.

Al final dels primers trenta minuts el Palau perdia de dos gols (17-15) amb un gol dels lassalians a sis segons per arribar al descans. Fins aquest moments els intervals en el marcador eren constants i les diferències sempre mínimes.

A la represa els de Marc Lurbe i Marc Amargant van sortir concentrats retallant la diferència però a partir dels set minuts els de Pau Lleixà va aconseguir una renda de quatre gols (21-17) i a partir d'aquí ja va ser impossible tornar acostar-se al marcador per acabar 36-29.

Les victòries del Bordils B a la pista del Sant Vicenç (22-24) i la victòria del CH Sant esteve a casa contra l'Esplugues (25-24) apreten la cua de la classificació però que encara beneficia al palau que té tres punts més que el penúltim Bordils més el gol average i cinc punts més que el cuer Sant Esteve.

I atenció a les dues properes setmanes que poden ser molt decisives pel desenllaç del campionat ja que el cap de setmana vinent el Palau rep al Sant Vicenç un equip que tampoc no pot badar i el Bordils rebrà el Sant Esteve en un partit a vida o mort pels dos equips i a la jornada següent el derbi entre els dos equips del Baix Montseny a Sant Esteve amb molt en joc.