L'entrenador Jordi Rovira s'estrena amb el CH Sant Esteve guanyant l'Esplugues (25-24)

El CH Sant Esteve no tira la tovallola i confia en salvar la categoria
El CH Sant Esteve no tira la tovallola i confia en salvar la categoria | Jordi Purtí
17 de febrer del 2018
Actualitzat a les 20:37h
Un gol de Marc Colomé a set segons per acabar el partit ha donat aquest vespre la segona victòria de la temporada al Club Handbol Sant Esteve que ha guanyat per 25 a 24 a l'Handbol Esplugues. Jordi Rovira, el nou entrenador delo CH Sant Esteve també ha estat revulsiu per l'equip del Baix Montseny.

Els santestevencs han començat molt bé el partit manant en el marcador però amb resultats molt ajustats. De fet, l'Esplugues només ha estat per davant a falta d'un minut i mig pel final de la primera part amb 10 a 11, però al descans s'ha arribat amb un empat a 11 i tot per decidir.

I el CH Sant Esteve semblava que ho feia per la via ràpida amb una sortida fulgurant al començament de la segona part que amb un parcial de 5 a 1 ha col·locat el marcador 16-12 i aconseguir un màxim avantatge de 21 a 15 superats ja els setze minuts de la segona part.

Tot feia pensar que la victòria no es podria escapar, però l'Handbol Esplugues ha reaccionat i ha empatat el partit a 24 a falta d'un minut i mig. El temps mort demanat per Jordi Rovira ha servit oper organitzar el darrer atac i ha sortit bé per marcar el definitiu 25 a 24. El capità del CH Sant Esteve, Jordi Planas, ha destacat el partit seriós que ha fet l'equip i haver aconseguit una victòria necessària.

I atenció els dos següents partits del CH Sant Esteve. La setmana vinent a Bordils i després el derbi amb el CH Palautordera, els tres equips que ara per ara volen escapolir-se de les dues places de descens.