El conductor d'un camió es fuga després de provocar un accident a Vallgorguina

Ha passat aquest migdia a la carretera C-61 després d'avançar un grup de ciclistes en un revolt | Un dels ferits és el regidor d'ERC i cap de l'oposició a l'Ajuntament de Vallgorguina

Accident a la C-61 aquest migdia a Vallgorguina
Accident a la C-61 aquest migdia a Vallgorguina | XBM
Redacció
17 de febrer del 2018
Actualitzat a les 14:39h

A les 12 d’aquest migdia un camió frigorífic en el quilòmetre número 16 de la carretera C-61 ha avançat en un revolt a un grup de ciclistes que circulaven en direcció Arenys de Mar ha provocat un xoc entre dos vehicles que circulaven en direcció Sant Celoni provocant dos ferits lleus i importants desperfectes en els cotxes. El conductor del camió s'ha fugat. Fonts de l'Ajuntament de Vallgorguina han informat, però que en tenen la matrícula.

Es dóna la circumstància que un dels accidentats és Pep Cruz regidor d'ERC i cap de l'oposició de l'Ajuntament de Vallgorguina. L'altre accidentat és un empresari veí també de Vallgorguina. Al lloc de l'accident s’hi han desplaçat els serveis d'emergències dels Mossos d'Esquadra, dues ambulàncies del SEM i dues dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya del parc de Sant Celoni i dels Bombers Voluntaris de Santa Maria de Palautordera. També el vigilant de Vallgorguina, municipi on hi ha hagut l’accident.

 

Accident a la C-61 en el terme municipal de Vallgorguina Foto: XBM

Arxivat a