El celoní Manel Bueno presenta la cançó «El Tren» que ha fet Súmate

Amb la cançó es reflexa que Catalunya és un país d'acollida construït des de la diversitat i la pluralitat

El Tren, cançó de Súmate
El Tren, cançó de Súmate | Súmate
Redacció
16 de febrer del 2018
Actualitzat a les 16:52h


L'Associació Súmate continua treballant per la independència de Catalunya i, en aquesta línea, acaba de fer pública una cançó que porta per títol "El Tren", amb lletra i veu d'Ana Hinojosa, secretària de Súmate i música de Mar Navarro, coordinadora de Súmate Penedès.

En la cançó es recorda que totes aquelles persones que van haver de deixar el poble en la recerca d'una vida millor "ara és el moment de fer un pas més i assegurar el futur dels vostres filla i néts". El celoní Manel Bueno, vice-president de Súmate, manifesta que després de les eleccions del 21-D Súmate ha arribat a la conclusió que ha d'entrar amb el sentiment i per això s'ha fet aquesta cançó que reflexa que Catalunya és un país d'acollida i que s'ha construït des de la diversitat i pluralitat i és emotiva.

També va més enllà perquè diu que això és possible "perquè som un país lliure". Manel Bueno considera que és una manera d'entrar a molta gent castellano parlant i refle4xionar sobre el seu passat per construir el futur. Bueno recorda que la finalitat és sumar ja que com expressa el lema de l'entitat no importa l'origen sinó el destí.

"El Tren" s'ha fet en castellà perquè tots els himnes independentistes són en català "i està bé que també n'hi hagi en castellà", conclou el vice-president de Súmate.

 

 

Arxivat a