Arriba a Arbúcies la 10a edició de la Trobada Clàssics Montseny-Guilleries

Hi haurà esmorzar gratuït pels primers 500 participants

Trobada Clàssics Montseny - Guilleries a Arbúcies
Trobada Clàssics Montseny - Guilleries a Arbúcies | AJA
Redacció
16 de febrer del 2018
Actualitzat a les 14:58h
La Trobada Clàssics MontsenyGuilleries d’Arbúcies és la gran festa del món del motor. Es tracta de la concentració de vehicles clàssics més gran de l'estat espanyol, ja que l'any passat es van sobrepassar els 750 cotxes i s'espera que aquest 2018 la xifra es mantingui. Per participar-hi, s'ha d'assistir amb un vehicle amb 1a matriculació de com a màxim l'any 1986.
 
Aquesta desena edició recupera espais utilitzats altres anys com el pati de l'escola Dr Carulla i es tornarà a ocupar el mig del nucli urbà del poble. Així doncs, la mostra de cotxes clàssics es podrà veure per tot el centre del poble (Germana Assumpta, baixada del carrer Castell, Francesc Camprodon i plaça de la Vila, fins al passeig de Palacagüina i l'avinguda dels Països Catalans, així com a l'aparcament de la placeta de Can Reus. Per altra banda, per als visitants les zones d'aparcament se situaran al polígon industrial de Cal Xic i a Font Agudes.
 
La festa començarà a les 9 del matí amb l'arribada dels vehicles i la seva ubicació en les zones habilitades. Els 500 primers vehicles tindran '’esmorzar gratuït, que enguany tindrà lloc al pati del Dr. Carulla, així com també la zona de mercat ambulant. Com en els darrers anys, també hi haurà concurs d'Instagram i tothom que hi vulgui participar haurà d'etiquetar les seves fotografies amb #cmg10. També hi haurà concurs de dibuix infantil de 10 a 12 del migdia al pati de l’escola Dr Carulla i, a 2/4 d'1 es farà l'entrega dels premis per part dels regidors del Ple dels Infants.
 
 
Arxivat a