montseny

Mesures preventives per regular l'accés al Parc Natural del Montseny aquest cap de setmana

Els vehicles mal estacionats o estacionats al llarg de les carreteres BV-5114 i BV-5301 i els entorns de la vall de Santa Fe seran sancionats i fins i tot, seran retirats

per Redacció , 16 de febrer de 2018 a les 05:00 |
La neu encara impedeix la circulació per algunes pistes del Montseny | Jordi Purtí
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Per aquest cap de setmana, la direcció del Parc del Montseny – Reserva de la Biosfera  informa de possibles restriccions per als vehicles privats a les carreteres que travessen el parc com son la BV-5114 de Campins a Santa Fe i Sant Marçal i la BV-5301 de Montseny al Brull per Collformic, davant la previsió d'una afluència important de visitants. Informadors del parc avisaran als conductors de vehicles a Campins de l'estat dels estacionaments disponibles a Santa Fe i a Fontmartina per evitar situacions de col·lapse.
 

El parc informa que es mantenen tancades a la circulació de vehicles, a causa de la neu i el gel, les pistes de Penyacans al turó de l'Home, la de la Guardiola a la Plana del Coll, a Forntmartina, la de Pedralba de Tagamanent al Bellver, la de Picamena al Clot de la Mora, la del Bellit al Pla de la Calma i la del Molar al Pla de la Calma.

El parc recomana a tots els visitants que respectin els senyals de prohibició d'accés a les pistes tancades així com d'estacionament als vorals que impedeix la normal circulació de vehicles o que obstaculitzin l'accés a cases particulars.


Els vehicles mal estacionats o estacionats al llarg de les carreteres BV-5114 i BV-5301 i els entorns de la vall de Santa Fe seran sancionats i fins i tot, seran retirats si dificulten el pas de persones i d'altres vehicles correctament estacionats.
 

 

Arxivat a:
Municipis
Participació