Joves de Breda participen en una prova pilot de la Direcció General de Joventut

Uns 25 joves d'entre 13 i 18 anys han participat en aquest procés que s'ha concretat amb la realització de tallers dinamitzats, la creació del Grup Motor de l'Espai Jove i la celebració de la primera Trobada Jove de Breda

Joves de Breda
Joves de Breda | AJB
Redacció
14 de febrer del 2018
Actualitzat a les 15:54h

L'Espai Jove de Breda ha participat com a municipi pilot al nou programa d'assessorament en estratègies en dinamització i participació juvenil que ofereix la Direcció General de Joventut i que combina un acompanyament tècnic amb el desenvolupament d'accions pràctiques a territori. L'objectiu d'aquest assessorament ha estat la definició del projecte d'Espai Jove amb la implicació directa de la joventut i el resultat ha estat la redacció del Projecte Educatiu de l'Espai Jove i la publicació d’un díptic informatiu.

Uns 25 joves d'entre 13 i 18 anys han participat en aquest procés que s'ha concretat amb la realització de tallers dinamitzats, la creació del Grup Motor de l'Espai Jove (format per joves amb ganes d'implicar-se en l'organització d'activitats), i amb la celebració de la primera Trobada Jove de Breda. Els participants han decidit conjuntament la finalitat de l'Espai, els usos que haurien de tenir les diverses sales de l'equipament i la funció del mateix Grup Motor.

Els joves de l'Espai de Breda expliquen com cada vegada que es fan activitats que els motiven més, i com mica en mica hi ha més joves que participen i coneixen el que es fa en aquest equipament.

Des de l'Ajuntament de Breda, Eva Andrés, regidora de Joventut, valora l'assessorament com a una suma d'eines per potenciar la participació dels joves i destaca que, des de l'obertura d'aquest equipament el passat mes de maig, s'ha fet un pas més perquè sigui el punt de referència juvenil del municipi.

Més informació del projecte a l'Oficina Jove de la Selva