Denúncia penal a un conductor begut que provoca un accident a la C-35 a Sant Celoni

L'autor va donar positiu en la prova d'alcoholèmia feta pels Mossos d'Esquadra mentre que l'ocupant del vehicle encalçat va patir lesions de caràcter lleu

Redacció
14 de febrer del 2018
Actualitzat a la 13:11h
Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Nord van denunciar penalment, el cap de setmana del 10 i 11 de febrer, tres conductors, amb edats compreses entre els 45 i els 55 anys, com a presumptes autors de delictes contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de l’alcohol.
 
L'incident més rellevant es va produir la tarda del diumenge a la C-35, al terme municipal de Sant Celoni, quan es va produir un accident entre dos turismes per encalçament. El conductor autor de l'accident va ser sotmès a la prova d'alcoholèmia que va donar una taxa penal de 1,07 mg/l d'aire expirat. L'ocupant del vehicle encalçat, que va resultar ferida lleu, va ser traslladada a l'Hospital de Sant Celoni on va ser donada d'alta a les poques hores.

Els altres dos conductors denunciats pels Mossos d'Esquadra van ser a Parets del Vallès i a Viladecavalls (Vallès Occidentals). En tots els tres casos els conductors triplicaven la taxa màxima d'alcoholèmia permesa.
 
Es dona la circumstància que aquestes infraccions es van cometre en dies en què s'alertava dels riscos de circular en condicions climatològiques molt adverses de pluja i neu.
 
Arxivat a